About

Фасулска работа е плетенето на една кука. Особено, щом добавите към работата… фасул. Не, не да изливате бобената чорба отгоре на това, което току що сте сътворили. Просто го доукрасете с малка частица природа, голяма точно колкото бобче. Можете даже сами да си посадите и съберете реколта от това съвършено растение – така накрая ще имате пряко участие в две творения.

Да, плетенето е чудесно хоби. Релаксиращо и подтикващо към творчество. Камък ви пада от сърцето, щом като подхванете плетката. Даже можете да си го запазите камъка, да го включите в плетивото, така че да ви напомня за радостния момент, когато е паднал. А можете и да си намерите разновидни камъни – паднали от сърцето на природата в градината у баба ви, в планинското поточе, на мокрия пясък на морето и къде още не.

Не е задължително докато ваете плетива на една кука да организирате игра на природата или да търсите морски стъкълца през девет морето в десето и речни камъчета през десет планини в единайста.

Можете просто да си плетете паяжинки. Не че паяжините не са отново игра на природата. Но вие няма да вземате работата паякова, а ще си плетете ваши си, принадлежащи на човека паяжини – плетени на една кука. Необходимите материали за този вид плетива включват единствено кълбото и куката, за да се творят великолепни дантели – човешко производство.

Ако ви се ще да изпитате физиологичната реакция на интерес към нещо ново, можете да опитате направата на герГанче, плетено на една кука. Това ще бъде едновременно фасулска работа, игра на природата, плетене на паяжини, а може и камък да ви падне от сърцето.

 

DSCF1360

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s